Martin McDonagh
Díszlet-jelmeztervező: Szitás Bernadett
Rendező: Besenyei Zsuzsanna

"Mindannyian kegyetlenek vagyunk, nem igaz? Nekem mindig gyanúsak voltak azok a figurák, akiket jóságos, tisztességes embernek ábrázoltak. És mindig felmerül bennem a kérdés, hogy hol rejtõzik a sötétség." (Martin McDonagh)

Inishmore szigete, Észak-Írország, napjainkban. A történet központi alakja nem egy ember, hanem a Kistomi névre hallgató macska, aki szörnyű körülmények között leli halálát. Vagy nem. A macska gazdája, Padraic terrorista, aki épp egy drogdílert kínoz, amikor az apja felhívja, hogy Kistomi gyengélkedik. Padraic teljesen kiborul, s hazautazik. Csak erre vár az a három északír terrorista, akik a fiút akarják likvidálni, hiszen szakadár merényleteivel aláássa az IRA "jó hírnevét"...

De lehet-e mulatságos egy történet, ami a gyűlöletrõl szól? Szórakozhatunk-e egy olyan színházi estén, ahol egy embert megkínoznak, többet megölnek, nem beszélve néhány macskáról, akikre szintén válogatott borzalmak várnak? Élvezhetjük-e a ráismerés örömét, ha olyan embereket hallgatunk, akiknek káromkodás az anyanyelve? Azt reméljük, hogy igen.

 

  Tovább a havi műsorra »
  Következő előadások:
  Charles Laurence: Nagyon Nagy Ő - vígjáték
  2018.08.14. 20:30
  Spirit Színház - SPIRIT NYÁRI JÁTÉKOK 2018 Jegyvásárlás
  Charles Laurence: Nagyon Nagy Ő - vígjáték
  2018.08.15. 20:30
  Spirit Színház - SPIRIT NYÁRI JÁTÉKOK 2018 Jegyvásárlás

  Hírlevél felíratkozás

  Vezetéknév
  Keresztnév
  E-mail


  Antispam: az itt megadott e-mail címet nem adjuk ki harmadik személynek, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

  Tel: (36 - 1) 269-8211, (+36-30) 649-6665
  E-mail: titkarsag@spiritszinhaz.com
  Facebook: spirit.theatre
  Instagram: spirit_színhaz
            

  Copyright @ 2017 - Spirit Színház Non-Profit Kft. - Minden jog fenntartva! Design és programozás Arteries Studio