Szerb Antal
2 részben
Szereposztás:
Dr. Bátky János Varju Kálmán
Earl of Gwynned Perjés János
Eileen St. Claire Gubík Ági
Osborne Pendragon Hernádi Szabolcs
Cynthia Pendragon Cselle Gabi
Lene Kretzsch Marjai Virág
Malomny Noé Viktor
Marvin Mészáros Tamás
Színpadra alkalmazta: Telihay Péter
Rendező: Telihay Péter
Előadások időpontja és helyszíne:
2018 május 16. (szerda) 19:00 Spirit Színház BEMUTATÓ Jegyvásárlás

ŐSBEMUTATÓ

"Engem a nők mindig becsapnak. Vannak pillanatok, amikor teljesen úgy viselkednek,  mintha emberek lennének, pedig vagy pénzt akarnak vagy tudást."
– Dr. Bátky véleménye a gyengébbik nemről

 

1933-ban a magyar Bátky János, az „irodalmi száműzött” kényelemben, biztonságban és nyugalomban tölti mindennapjait Angliában. A londoni British Museum könyvtárában kutatómunkát végez, egy tizenhetedik századi misztikus csoport után nyomoz. Miközben a rózsakeresztesek titkait kutatja, a Pendragon család történetével is megismerkedik, később belekeveredik egy rejtélyes és szövevényes összeesküvésbe. Egy napon felkérést kap, hogy Walesben folytassa a szenvedélyévé vált múltkeresést. Az utazásról sokan megpróbálják lebeszélni, de ő hajthatatlan marad. A kísértethistóriában szerepet kap egy lord rejtélyes halála és hatalmas öröksége, egy titokzatos ír világutazó, George Maloney, egy volt prostituáltból lett arisztokrata feleség, Eileen St. Claire és az Earl unokaöccse, Osborne Pendragon. Az eseményekkel sodródó botcsinálta kincskeresőre több asszony is kiveti a hálóját. Earl of Gwynedd walesi kastélyában és környékén azonban elszabadulnak az események, valójában a történet felszíne alatt a materialista és a spirituális világnézet összecsapása zajlik.

Hírlevél felíratkozás

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail


Antispam: az itt megadott e-mail címet nem adjuk ki harmadik személynek, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Tel: (36 - 1) 269-8211, (+36-30) 649-6665
E-mail: titkarsag@spiritszinhaz.com
Facebook: spirit.theatre
Instagram: spirit_színhaz
          

         

Copyright @ 2017 - Spirit Színház Non-Profit Kft. - Minden jog fenntartva! Design és programozás Arteries Studio