A FANTOM megette a VÁMPÍRT. A mai vacsoravendég: VÁGÓ BERNADETT!
A Fantom, azaz Csengeri Attila társa ezen a zenés, elvarázsolt esten egy olyan énekesnő, aki már sokszor megfordult a Fantom kastélyában, de egy egész estet még sosem töltött vele. A nevét időben nyilvánosságra hozzuk, hacsak a Fantom nem....erre ne is gondoljunk. Hátborzongatóan vidám műsor két sztárral.

Petőfi Sándor
egy részben, négy énekben

Petőfi Sándor 1844-ben írta ezt a remekművét. Műfaji meghatározása: "eposz-paródia"

Kocsis István
Az újrakezdő

Kocsis István 1975-ben íródott drámája egy töretlen hitű és erkölcsű, tragikus életutat bejárt asszony története.

vers-és látványszínház

Szeretném, ha az én bibliámról mások beszélnének. Én inkább előadni szeretném a közönségnek mindazt, amit róla elképzeltem.

Oláh Ibolya ezen a koncert-színházi estén, bátran és nyíltan vállalva önmagát beszámol a gyerekkoráról, a származásáról, az intézetről, a barátságról, a szerelmekről, a megtett útról, a kudarcokról, sikerekről, félelmekről, álmokról – a dalok, ha lehet, még mélyebbre visznek – Ibolyán túlra - az önvallomás-estében.

A műsor Pilinszky János - Hrutka Róbert és az előadó, Király Alexa által megzenésített - verseire, valamint Bereményi Géza Pilinszky életéről írt dalszövegeire épül. Nem könnyű világ ez: csodás mélységek és szédítő magasságok között vezet az út, melyen a zene lesz a kísérőnk, a zongora és az énekesnő hangja segít a gondolatokat mindenki számára befogadhatóvá tenni. Ne félj - mondja Pilinszky egy versében. Mégis nehéz - érint meg mindannyiunkat Hrutka Róbert, Király Alexa és Cseh Tamás zenéje. 

Isabelle Le Nouvel
vígjáték

A párizsi szinházi évad legnagyobb meglepetése és érthető közönségsikere előszőr érkezik Magyarországra. Nem véletlenül, itthon is siker vár erre a hibátlanul megrendezett előadásra.

Az Ivancsics Ilona és Színtársai vendégjátéka

vers- és látványszínház

Az előadása – mintegy Szent István-i látomásként betekintést nyújt a magyarság ezredéves történelmének sorsfordulóiba Géza fejedelem halálától napjainkig.

vers- és látványszínház

Nemcsák Károly és Tolcsvay Béla előadása

Tovább a havi műsorra »
Következő előadások:
Szabó Magda : Az ajtó - színmű
2018.02.18. 15:00
Spirit Színház Jegyvásárlás
Szabó Magda : Az ajtó - színmű
2018.02.18. 19:00
Spirit Színház Jegyvásárlás

Hírlevél felíratkozás

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail


Antispam: az itt megadott e-mail címet nem adjuk ki harmadik személynek, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Tel: (36 - 1) 269-8211, (+36-30) 649-6665
E-mail: titkarsag@spiritszinhaz.com
Facebook: spirit.theatre
Instagram: spirit_színhaz
          

         

Copyright @ 2017 - Spirit Színház Non-Profit Kft. - Minden jog fenntartva! Design és programozás Arteries Studio