A FANTOM megette a VÁMPÍRT. A mai vacsoravendég: VÁGÓ BERNADETT!
A Fantom, azaz Csengeri Attila társa ezen a zenés, elvarázsolt esten egy olyan énekesnő, aki már sokszor megfordult a Fantom kastélyában, de egy egész estet még sosem töltött vele. A nevét időben nyilvánosságra hozzuk, hacsak a Fantom nem....erre ne is gondoljunk. Hátborzongatóan vidám műsor két sztárral.

Petőfi Sándor
egy részben, négy énekben

Petőfi Sándor 1844-ben írta ezt a remekművét. Műfaji meghatározása: "eposz-paródia"

Kocsis István
Az újrakezdő

Kocsis István 1975-ben íródott drámája egy töretlen hitű és erkölcsű, tragikus életutat bejárt asszony története.

vers-és látványszínház

Szeretném, ha az én bibliámról mások beszélnének. Én inkább előadni szeretném a közönségnek mindazt, amit róla elképzeltem.

Linda, Mo and Elizabeth are middle-aged actresses in Hollywood, with clashing personalities but equally stalled careers.

Az Ibolyántúl című koncert-színházi esten Oláh Ibolya, bátran és nyíltan vállalva önmagát, beszámol a gyerekkoráról, a származásáról, az intézetről, a barátságról, a szerelmekről, a megtett útról, a kudarcokról, sikerekről, félelmekről, álmokról. A dalok, ha lehet, még mélyebbre visznek – Ibolyán túlra – ebben az önvallomás-estében.

A műsor Pilinszky János - Hrutka Róbert és az előadó, Király Alexa által megzenésített - verseire, valamint Bereményi Géza Pilinszky életéről írt dalszövegeire épül. Nem könnyű világ ez: csodás mélységek és szédítő magasságok között vezet az út, melyen a zene lesz a kísérőnk, a zongora és az énekesnő hangja segít a gondolatokat mindenki számára befogadhatóvá tenni. Ne félj - mondja Pilinszky egy versében. Mégis nehéz - érint meg mindannyiunkat Hrutka Róbert, Király Alexa és Cseh Tamás zenéje. 

Pulitzer-Prize and Tony Award-winning play about math, genius, insanity, and family, Proof explores these subjects with a humorous touch, a dramatic fervor, and an intriguing heartwarming story...

Isabelle Le Nouvel
vígjáték

A párizsi szinházi évad legnagyobb meglepetése és érthető közönségsikere előszőr érkezik Magyarországra. Nem véletlenül, itthon is siker vár erre a hibátlanul megrendezett előadásra.

Az Ivancsics Ilona és Színtársai vendégjátéka

vers- és látványszínház

Az előadása – mintegy Szent István-i látomásként betekintést nyújt a magyarság ezredéves történelmének sorsfordulóiba Géza fejedelem halálától napjainkig.

vers- és látványszínház

Nemcsák Károly és Tolcsvay Béla előadása

Arlecchino arrives to Pisa poor and hungry, hiding from his master Capitano. But when he meets the pretty maid Columbina, he tries to keep his dignity by a lie - followed by dozens of other lies. Will Arlecchino ever escape the web of lies he created?

The world of being a teen: crazy years full of angst, terminal love sickness, dates, and tests. A comic play for teens performed by teens...stories of laughter, tears and fears. Through the most complicated years of their lives...or the most fun...

Tovább a havi műsorra »
Következő előadások:
Örkény István: Tóték - tragikomédia
2018.12.16. 15:00
Spirit Színház Jegyvásárlás
Örkény István: Tóték - tragikomédia
2018.12.16. 19:00
Spirit Színház Jegyvásárlás

Hírlevél felíratkozás

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail


Antispam: az itt megadott e-mail címet nem adjuk ki harmadik személynek, a hírlevélről egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.

Tel: (36 - 1) 269-8211, (+36-30) 649-6665
E-mail: titkarsag@spiritszinhaz.com
Facebook: spirit.theatre
Instagram: spirit_színhaz
          

Copyright @ 2017 - Spirit Színház Non-Profit Kft. - Minden jog fenntartva! Design és programozás Arteries Studio