Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Regisztráció

ART for EUROPE II.

 

Az alábbi űrlap segítségével könnyedén regisztrálhat azokra a programokra, melyeken csak korlátozott létszámú résztvevőt fogadhatunk. Kérjük, hogy adatait a valóságnak megfelelően töltse ki annak érdekében, hogy programváltozás esetén azonnal értesíteni tudjuk!

Miért kell regisztrálnia?

A programjainkon a részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően a program végéig tároljuk az Ön adatait annak érdekében, hogy a program kezdete előtt elküldhessünk Önnek a hozzáféréshez szükséges információkat.

A regisztráció során választott programhoz igazodva Ön kapni fog egy e-mailt, melyben az adott programra mutató link, és a hozzáféréshez szükséges jelszó lesz. Kérjük, hogy a program időpontjában a linkre kattintva, majd a jelszót megadva csatlakozzon a közönséghez!

Szeretettel várjuk a Spirit Színházban és a spiritszinhaz.com oldalon!

 

Subscribe

* indicates required

A regisztráció után egy jelszót küldünk Önnek, amivel beléphet a program felületére. Ahhoz, hogy ezt megtehessük engedélyeznie kell, hogy kezelhessük a megadott adatait.

Ne feledje, bármikor leiratkozhat leveleinkről: a hírlevél alsó sávjában kattintson a leiratkozás gombra! Amennyiben e-mailben szeretne leiratkozni, úgy kérjük vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot a titkarsag@spiritszinhaz.com címen! Amennyiben további információra lenne szüksége Adatvédelmi szabályzatunkat illetően, kérjük látogasson el a www.spiritszinhaz.com oldalra. A Feliratkozás gombra kattintva Ön ezt a tájékoztatást tudomásul veszi.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.