Családban marad színházbérlet

Választható előadások

Oroszországban nem könnyű az élet. A háborúk és a cári fényűzés egyre nehezebb helyzetbe sodorja a vidéki kisváros lakóit. Fjodor Karamazov, a város leghatalmasabb embere kitartásra buzdítja a népet. Közben fiai hazaérkeznek Moszkvából, hogy jogos örökségüket követeljék tőle.

Eszter, egy középkorú nő, akit „az élet oly csodásan megajándékozott és oly tökéletesen kirabolt”. Elszegényedett kisnemesi miliőben éli életét Nunuval, a családi rokonnal, és a ház barátaival, Tiborral és Endrével. E csipkerózsika-álmot alvó, titkokat féltve őrző mindennapokba egy távirat tör be.

A drámában Bernarda a külvilágtól elzárkózva él öt lányával, bezárva tartja anyját is, csak Poncia, a cseléd hordja a pletykát. A történet temetéssel indul, az apa halála után nyolc éves gyász vár rájuk és a Bernarda által megszabott szigorú hagyományokat kell követniük.

A képzeletbeli Macondo faluban élő Buendía család száz évének lenyűgöző fordulatokban gazdag története a valóság és az álom között. Az örökké visszatérő gyötrelemben és beteljesülést hozó szerelemben Márquez a magány és reménytelenség ellenszerét találja meg.

Családban marad

A bérlet ára 9.500 Ft.
A bérletet három előadásra lehet felhasználni 2019. szeptember 1. és december 31. között