Kapcsolatok színházbérlet

Választható előadások

Veszedelmesen aktuális történet: érzelmi, lelki terrorról, erkölcsileg torz befolyásos emberek élő játékszereiről. Olyan helyzetek, szövevényes kapcsolati hálók titkos és torz története, melyben a főhős csak így védekezik: “Nem vagyok a magam ura.”

Annalisa túl sok Marconak, aki a felesége helyett leginkább a munkájáért él-hal. Ám a nő rájön a megoldásra: keres magának még egy férjet, akit Antonio személyében talál meg. Íme, az ideális módszer a boldogsághoz! Ráadásul Annalisa úgy tudja, nem lehet gyereke. 

Keserédes családi játék, ami Magyarországon színházunkban látható először. Két szereplős valódi színészi jutalomjáték, amiben anya és fia életük meghatározó pillanatában talál újra egymásra és ez a találkozás ezúttal örökké tart majd. Vigyázz! Nem csak nekik kell a zsebkendő…

Aki szerelmes, jól is hazudik. Mindenki másképp, de becsapja szerelmét, élet- vagy házastársát. Az őszinteség csak idegenek között lehetséges. Két pár keresi az élet legfontosabb dolgait: szeretetet, bizalmat, őszinteséget. Amit találnak: szerelem, vágy, hazugság és kaland.

Kapcsolatok

A bérlet ára 9.500 Ft.
A bérletet három előadásra lehet felhasználni 2019. szeptember 1. és december 31. között