Nyitottság színházbérlet

Választható előadások

Az előadás tabutémát dolgoz fel: az erdélyi melegek helyzetét. Oké, valójában ez egyáltalán nem tabutéma. Erdélyben senkinek semmi baja a melegekkel, csak annyi az elvárás velük szemben, hogy maradjanak csendben. Tegyenek úgy, mintha nem lennének azok, amik.

A Korán valóban egy „hosszú gyűlölet-levél” az emberiségnek címezve?  Mennyire váltunk iszlámofóbokká 9/11 óta? Milyen sérülékeny azoknak az önképe, akik az egyik világba és kultúrába születtek, de egy másikban kötelezték el magukat? Erre keressük a választ.

Őszinte, igaz, humoros, kedvesen érzelmes történet, mely 60 év eseményeit öleli fel. Az idén 80 éves Martin Sherman arra vállalkozott, hogy a melegek életmódjáról (‘gay lifestyle), annak történetéről ír, az elmúlt cirka 60 évet felölelve. Magyarországi bemutató!

Bassanio, a kalandos kedvű, de kissé könnyelmű velencei ifjú Belmontba készül, hogy elnyerje a szép és gazdag Portia kezét. Az utazáshoz pénzre van szüksége, ezért kereskedő barátjához, Antonióhoz fordul, akinek már nagy összeggel tartozik; a kölcsön Antonio egy font húsába is kerülhet…

Nyitottság

A bérlet ára 9.500 Ft.
A bérletet három előadásra lehet felhasználni 2019. szeptember 1. és december 31. között