Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Vígjáték színházbérlet

Választható előadások

A “Sexy Laundry” egy tabutémát feszeget vígjátéki keretek között: Mi történik, ha egy amúgy jól működő kapcsolatból eltűnik a szex? Vége lesz vagy még megmenthető? A női lapok tanúsága szerint rengeteg hosszabb ideje együtt élő pár/házaspár küzd ezzel a problémával.

A Londoni Lakosztály négy egyfelvonásosból áll, mindegyikük egy ódon, de nagyon divatos londoni hotelban játszódik, ez a hotel igencsak hasonlít Connaught-ra… A négy egyfelvonásos: Leszámolás; Hazatérés; Diana és Sidney; Egy férfi a padlón. Magyarországi ősbemutató! 

Doris és George története folytatódik. Nem mindennapi szerelmük kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját. Külön világban és más helyzetben zajló életük, évente egyszer csupán egy hétvége erejéig kapcsolódik össze. 

Annalisa túl sok Marconak, aki a felesége helyett leginkább a munkájáért él-hal, így hát keres magának még egy férjet, akit Antonio személyében talál meg. Íme, az ideális módszer a boldogsághoz! Ráadásul Annalisa úgy tudja, nem lehet gyereke. De ebben téved, mivel jön a baba.

Vígjáték

A bérlet ára 9.500 Ft.
A bérletet három előadásra lehet felhasználni 2019. szeptember 1. és december 31. között