Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Carrie Fisher

Képeslapok a szakadékból

 

Nagy Enikő  /  Tornyi Ildikó

Carrie Fisher Képeslapok a szakadékból című regénye nyomán írta Pozsgai Zsolt

Rendező: Bányai Gábor

A változás jogát fenntartjuk!

Képeslapok a szakadékból

Momo harmincas évei elején járó, a nagy kiugrásra váró színésznő, aki egyelőre csak másodrangú színházi előadásokban kap szerepeket. Nehezen találja a lehetőséget a kitörésre, nem mellesleg súlyos drogproblémákkal küzd. Édesanyja, az ötvenes évei közepén járó, lánya életét irányítani vágyó színészsztár-anyuka, Eva Reynolds, aki saját életkorával való küzdelméből fakadó bánatát leginkább alkoholba fojtja.

A helyzet csak tragikusabb lesz, amikor Momo a drogokkal való küzdelmében túl mélyre merül, ezért anyja gyámsága alá helyezik.

Anya és lánya hosszú évek után költözik újra össze. A két nő ütközése, megoldás-keresése, kényszerű és csípős őszintesége megmutatja szülő és gyermek viszontagságos kapcsolatának fényeit és árnyait, miközben betekintést enged a színházi és a mozis álomgyár üdvöskéinek a külvilág elől gondosan eltitkolt és rejtett kulisszái mögé.

BEMUTATÓ: 2020. március

 

Előadások időpontjai

Nincsenek következő események.

Alkotók

Szereposztás

ÉdaNagy Enikő
MomoTornyi Ildikó

Carrie Fisher Képeslapok a szakadékból című regénye nyomán írta:
Pozsgai Zsolt

Rendező: Bányai Gábor

GALÉRIA

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!