Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Michele Riml

Sz’expedíció
avagy házasság újratöltve

vígjáték

 

Cseke Katinka  /  Mészáros Tamás

Rendező: Czeizel Gábor

A változás jogát fenntartjuk!

Sz’expedíció
avagy házasság újratöltve

“…lehet, hogy szexelnénk is, miközben a híreket nézem”

A “Sexy Laundry egy tabutémát feszeget vígjátéki keretek között: Mi történik, ha egy amúgy jól működő kapcsolatból eltűnik a szex?

Vége lesz vagy még megmenthető? A női lapok tanúsága szerint rengeteg hosszabb ideje együtt élő pár/házaspár küzd ezzel a problémával, viszont ezek a párok annyira kínosnak érzik a dolgot, hogy még egymással se beszélnek róla, nemhogy tegyenek is valamit a helyzet megváltoztatásáért. Hacsak egyikük nem veszi a bátorságot és kapcsolatmentő szexterápiára hívja párját egy szállodai szobába.

A színművet Sexy Laundry címen először Kanadában az 2003/2004-es szezonban a Belfry Thetare (Victoria, BC) és az Arts Club Theatre Company (Vancouver, BC) mutatta be. A Szexpedíció bemutatására Michele Riml szerző, a Marquis Literary (Colin Rivers) www.mqlit.ca és a Mayer-Szilágyi Színházi Ügynökség engedélyével került sor.

Az előadást 1 részben játsszuk. 19 órás kezdés esetén a várható befejezés: 20.25

Előadások időpontjai

Nincsenek következő események.

Alkotók

Szereposztás

Alice Cseke Katinka
Henry Mészáros Tamás

 

Fordította: Csukás Márton és Csukás Barnabás

Rendező: Czeizel Gábor

Trailer

GALÉRIA

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!