Rendezvényeink

A Spirit Színházba látogatók nem csak színházi előadásokkal találkozhatnak. Rendszeresen fogadunk be különféle rendezvényeket, melyek színesítik intézményünk portfólióját.

A legjobb rendezvényhelyszín

A Spirit Színház épülete a budai oldalon, a Margit híd Budai hídfőjétől 3 perc sétára található. A helyszín minden oldalról könnyedén megközelíthető, hiszen a 4-6 villamosok, a fonódó és az Észak-Dél Buda busz-, valamint villamosvonalak egytől egyig az épület körüli megállókon haladnak át.

A parkolás is kifejezetten kedvező, az épület előtt, valamint az Elvis Presley tér más oldalain is van kijelölt parkolóhely.

Bejárat és lobby

Kapacitás:
100 fő

Lehetséges események:
állófogadások, fogadásokhoz kapcsolódó étkezések, vállalati évzáró rendezvények, céges ünnepi rendezvények, évértékelők

Technikai felszereltség:
Hangosítási és világosítási technika igény szerint

Emelet

Kapacitás:
100 fő

Lehetséges események:
színházi előadások, prezentációk, díjátadók, konferenciák, workshopok, partnertalálkozók, csapatépítő tréningek, felsővezetői tréningek

Technikai felszereltség:
Hangosítási és világosítási technika igény szerint

Rendezvényhelyszínt keres?

Hívja kollégánkat a +3630 203 6530-as telefonszámon, hogy minél előbb segíthessünk!
Az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével is kérhet ajánlatot! Az űrlap elküldése után lehetősége van letölteni kiajánlónkat.

9 + 4 =

Eddigi rendezvényeink

Versünnep Versmondó Verseny

A Versünnep Alapítvány versmondó versenyt hirdet olyan általános- és középiskolai, valamint felnőtt, amatőr versmondók részére, akik – lehetőség hiányában – nem tudnak csatlakozni hivatalos intézmény által szervezett versenyhez. Nevezni egy magyar költő, író művével...

bővebben

Workshop felkészítő tanárok részére

A Versünnep Alapítvány workshopot (továbbképzés) hirdet felkészítő tanárok részére. A szakmai felkészítés színművészek vezetésével történik. A workshop időpontja: 2018. november 25. 10:00-18:00 A workshop helyszíne: Spirit Színház (Budapest, II kerület, Árpád...

bővebben

Art for Europe

International meeting of culture, creativity and european citizenship Nézd meg az Art for Europe esemény összefoglalóját!

bővebben