Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Kökényessy Ági

Kökényessy Ági vagyok. Színésznő. 1967 Augusztus 19.-én születtem Budapesten.Édesanyám ,Dávid Ágnes,Szintén színésznő volt, így korán megfertőződtem a színházzal. 3 éves korom óta a színház a szerelmem, a szenvedélyem. Életem minden történése erre az útra mutatott. 4 évesen kezdtem szinkronizálni, majd 7 évesen felvételt nyertem a Magyar Rádió Gyermekkórusába,ahol 14 éves koromig énekelhettem. A gimnázium után 1985-ben a Színház és Filmművészeti Főiskolára kerültem, onnan a Madách Színházba szerződtem, ahol a mai napig játszom, mint szabadúszó. 5 évet töltöttem az Új Színházban, mint a társulat tagja, majd szabadúszóként folytattam a mai napig. A Madách, és az Új Színház mellett játszom a Salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban, a Hadartban, Ivancsics Ilona és Színtársai csapatában. 2006 óta rendezésekre is lehetőséget kaptam, és van egy másodéves zenés osztályom a Thália Tanodában, valamint taníthatok fiatalokat kurzus szerűen a Talent stúdióban is. Szerencsésnek gondolom magam, mert az lehet a munkám, ami a szenvedélyem, amit imádok.

Legközelebbi fellépései:

Nincsenek következő események.

ELŐADÁSAI

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

MÉDIA