Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Kedves Nézőnk!

Az idei év kihívásai nagyon sok változást hoztak színházunk életében. A drasztikus nézőszám-csökkenés miatt, nagyobb szükségünk van Rátok mint eddig bármikor!

A kialakult járványhelyzet miatt megcsappant az a bevételi forrás, amivel művészeink megélhetőségét illetve a biztonságos, folyamatos működést biztosítani tudnánk.

Kérünk, hogy ha lehetőséged van, támogasd Színházunkat, hiszen célunk, hogy még sokáig kiszolgáljuk a kultúra iránti étvágyadat!

HA KULTÚRAPÁRTOLÓ VÁLLALATVEZETŐ VAGY ÉS SEGÍTENI TUDSZ, EZEN AZ EMAILCÍMEN TEHETED MEG:
iroda@spiritszinhaz.com

Ha segíteni tudsz színházunknak, vásárolj jegyet előadásainkra:
JEGYVÁSÁRLÁS

vagy/és kérjük támogass minket egy általad gondolt, jelképes belépődíjjal, melyet “adomány” néven utalj nevünkre az itt található banki adatokra.
 
Köszönjük a segítséget!

Kedves Nézőnk!

A fentiek következménye, hogy a színházunk elesik bevételének nagy részétől, így veszélybe kerül fennmaradása. Arra kérünk, ha teheted, támogasd fennmaradásunkat az alábbi lehetőségek valamelyikével!

Támogatási lehetőségek

JEGYVÁSÁRLÁS

Bízunk abban, hogy a koronavírus terjedésének megelőzésére tett intézkedések lehetővé teszik, hogy hamar visszaállhassunk a rendes működésre. Addig is, lehetőséged van jegyet vásárolni októberi, novemberi, sőt ünnepi előadásainkra is!

TÁMOGATÁS

Az alábbi gombra kattintva támogathatod színházunk fennmaradását az általad választott összeggel, a PayPal biztonságos rendszerén keresztül.
BANKI ÁTUTALÁS

Ha tudsz és szeretnél, egy számodra tetszőleges összeg utalásával segítheted fennmaradásunkat. Kérjük, a megjegyzés mezőbe tüntesd fel a “támogatás” szót!

***

Spirit Színház Nonprofit Kft.

10403181-50526784-77521009