Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Színházi felvételek és támogatási lehetőségek

Kattints ide a mai videóért!

Ha segíteni tudsz és szeretnél színházunknak, már vásárolhatsz jegyet nyári játékainkra:
 👉 https://spiritszinhaz.jegy.hu/

Kérjük TÁMOGASS minket egy általad gondolt, jelképes belépődíjjal ezért a videóért, melyet “adomány” néven utalj nevünkre itt

Mai színházi felvételünk

Sok reményt kíván a Spirit Színház a megpróbáló időkben! Úgy döntöttem, hogy olyan sokat adtok nekünk szeretetetekkel, hogy március 15. este 23:00-tól minden este nyilvánossá teszek 24 órára egy eddig csak saját használra tartott darabfelvételt. Házi felvételek, nekünk, közönséggel.

Jó szórakozást!
Perjés János
alapító

2020.03.29. – 2020.03.30.

Neil Simon – Ölelj át!

Vígjátéki helyzetek az élet komoly dolgairól.
Neil Simon, a nálunk is népszerű író hősei küzdenek magukkal és egymásért. Mi pedig hol sírunk, hol nevetünk rajtuk, de nekik drukkolunk. Azt reméljük, hogy mindig van új nap, új esély…

Egy férfi eltemeti a feleségét. Egy nőt elhagyott a férje. A férfi hallani sem akar új kapcsolatról, minden a régire emlékezteti. A nőnek végleg elege van a férfiakból. Új kapcsolat, új remények, új házasság? Szó sem lehet róla. A férfi is, a nő is a “gyászmunkával” van elfoglalva. Mit kezdenek egymással, ha a véletlen egymáshoz sodorja őket? Mi sülhet ki ebből? Csupa váratlan helyzet épp úgy, mint az életben.

Hátralévő idő a nyilvános megtekintéshez

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kedves Nézőnk!

Mint azt bizonyára már hallottad, 2020. március 11-én Magyarország Kormánya veszélyhelyzetet rendelt el. Ahogy a város több színháza, úgy a Spirit Színház is felfüggeszti nyilvános működését.

A fentiek következménye, hogy a színházunk elesik bevételének nagy részétől, így veszélybe kerül fennmaradása. Arra kérünk, ha teheted, támogasd fennmaradásunkat az alábbi lehetőségek valamelyikével!

Támogatási lehetőségek

JEGYVÁSÁRLÁS

Bízunk abban, hogy a koronavírus terjedésének megelőzésére tett intézkedések lehetővé teszik, hogy hamar visszaállhassunk a rendes működésre. Addig is, lehetőséged van jegyet vásárolni a Spirit Színház Nyári Játékok előadásaira.

TÁMOGATÁS

Az alábbi gombra kattintva támogathatod színházunk fennmaradását az általad választott összeggel, a PayPal biztonságos rendszerén keresztül.
BANKI ÁTUTALÁS

Ha tudsz és szeretnél, egy számodra tetszőleges összeg utalásával segítheted fennmaradásunkat. Kérjük, a megjegyzés mezőbe tüntesd fel a “támogatás” szót!

***

Spirit Színház Nonprofit Kft.

10403181-50526784-77521009