Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Antoine de Saint-Exupéry

A kis herceg

Plaszkó Bence  /  Hajdu Tamás Miklós  /  Urbán ViktóriaBorbáth Ottília  /  Zsiga László

Rendező – koreográfus: Gaál Dániel

A változás jogát fenntartjuk!

A kis herceg

A KIS HERCEG nem több és nem kevesebb, mint a lélekig csupaszított emberi természet. Egy magával ragadó történet, amit minimum kétszer kell elolvasni.
Antoine de Saint-Exupéry legismertebb regénye úgy is bemutatja a világot, ahogy látnunk kéne, és úgy is ahogy valójában megmutatkozik. Az előadással is erre törekszünk.
Történet egy pilótáról, aki kényszerleszállást hajt végre a Szahara közepén, és az ő látomásáról, a kis hercegről. Ez a tündéri teremtés az egyetlen, aki eltereli a figyelmét a hamarosan bekövetkező napszúrástól, szomj és éhhaláltól. Ő az egyetlen, aki társaságot nyújt neki addig, amíg megjavítja a repülőjét és megmenekül. Mialatt megéljük velük, hogyan ,,szelídítik meg egymást” és meghallgatjuk a kis herceg kalandos útját a pilótáig, mi is elhisszük, hogy nem puszta délibáb volt ő. Igazi barát, aki megtanította: ,,Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan”.

Előadások időpontjai

A kis herceg (3)

december 27. 11:00
Spirit Színház

A kis herceg (4)

december 28. 11:00
Spirit Színház

A kis herceg (5)

december 29. 11:00
Spirit Színház

Alkotók

Szereposztás

A kis hercegPlaszkó Bence
PilótaHajdu Tamás Miklós
Rózsa, KígyóUrbán Viktória
RókaBorbáth Ottília
Bolygólakó emberZsiga László

 

Rendező-koreográfus: Gaál Dániel
Színpadra alkalmazta: Gaál Dániel

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!