Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Antoine de Saint-Exupéry

A kis herceg

 

Tóth Áron  /  Horváth Gábriel /  Szíjártó Aurélia – Kispál Berta /  Borbáth Ottília – Kiss Emma / Cserdi Zsolt – Orosz Ábel

Rendező: Szitás Barbara

A változás jogát fenntartjuk!

A kis herceg

A KIS HERCEG nem több és nem kevesebb, mint a lélekig csupaszított emberi természet. Egy magával ragadó történet, amit minimum kétszer kell elolvasni.
Antoine de Saint-Exupéry legismertebb regénye úgy is bemutatja a világot, ahogy látnunk kéne, és úgy is ahogy valójában megmutatkozik. Az előadással is erre törekszünk.
Történet egy pilótáról, aki kényszerleszállást hajt végre a Szahara közepén, és az ő látomásáról, a kis hercegről. Ez a tündéri teremtés az egyetlen, aki eltereli a figyelmét a hamarosan bekövetkező napszúrástól, szomj és éhhaláltól. Ő az egyetlen, aki társaságot nyújt neki addig, amíg megjavítja a repülőjét és megmenekül. Mialatt megéljük velük, hogyan ,,szelídítik meg egymást” és meghallgatjuk a kis herceg kalandos útját a pilótáig, mi is elhisszük, hogy nem puszta délibáb volt ő. Igazi barát, aki megtanította: ,,Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan”.

Előadások időpontjai

Nincsenek következő események.

Alkotók

Szereposztás

A kis herceg Tóth Áron
Pilóta Horváth Gábriel
Rózsa, Kígyó Szíjártó Aurélia / Kispál Berta
Róka Borbáth Ottília / Kiss Emma
Bolygólakó ember Cserdi Zsolt / Orosz Ábel

 

Rendező: Szitás Barbara

Trailer

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!