Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Papadimitriu Athina 65! – ünnepi est a művésznő születésnapjának tiszteletére

Papadimitriu Athina születésnapi színházi turné

 

 

Papadimitriu Athina / Kutik Rezső / Perjés János

Rendező: Czeizel Gábor

Papadimitriu Athina 65! – ünnepi est a művésznő születésnapjának tiszteletére

A Spirit Színház ünnepi esttel tiszteleg egyik alapító színésznője, Papadimitriu Athina előtt születésnapja alkalmából! A művésznőt pályatársai, színházunk tagjai és barátai, valamint további meglepetésvendégek köszöntik.

Papadimitriu Athina Jászai Mari-díjas, görög származású magyar színész-énekesnő, aki karrierje során meghatározó prózai és zenés darabokban játszott (Rómeó és Júlia, A nyomorultak, Jézus Krisztus Szupersztár, Frida, La Mancha lovagja, Csárdáskirálynő, Melina Mercouri). Emellett Görögországban is vendégszerepel különböző előadásokban. A Spirit Színházban többek között a Száz év magány, a Szeretetkönyv és A csütörtöki hölgyek előadásokban látható.

Születésnapja alkalmából Athina egy mediterrán koncertesttel készül, amelyen magyar, görög, spanyol, francia és olasz prózai, verses, zenés és táncos történeteket mesél el. Az előadásban a művésznő személyisége, emlékei, életének eseményei elevenednek meg. A koncert különlegessége, hogy a dalok akusztikus gitár és buzuki kíséretében szólalnak meg.

Az előadásban közreműködik:
Kutik Rezső, gitárművész – akusztikus gitár

Házigazda: Perjés János, alapító-művészigazgató

Ünnepeljük együtt a színésznő születésnapját!

Alkotók

Szereposztás

Papadimitriu Athina
Kutik Rezső
Perjés János
Kolti Helga
Pelsőczy László
Vadkerti Imre
Pyrgos zenekar
Magyar Réka

Zenei vezető: Kutik Rezső
Díszlet: Árva Nóra
Jelmez: Árva Nóra
Rendező: Perjés János

Trailer

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!