Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Eric Assous

Boldogság, avagy élet 50 fölött

romantikus vígjáték 2 részben

 

Cseke Katinka  |  Perjés János

Rendező: Szitás Barbara

Bemutató: 2021. novembere, Spirit Színház

A változás jogát fenntartjuk!

Boldogság, avagy élet 50 fölött

 

Louise és Alexandre túl vannak már sok mindenen. Louise egy elrontott házasságon, Alexandre, háromgyerekes apaként, épp válófélben. Kapcsolatuk egyéjszakás kalandnak indult, de másnap együtt reggeliztek Louise lakásán, beszélgettek, majd mikor Alexandre elindult volna, kulcsra zárva találta az ajtót.

A darab hat képben meséli el két ember különös egymásra találását, miközben a szerző sok humorral feszeget olyan kérdéseket, mint hogy 50-en túl is van-e boldogság, hogy találhatunk rá akkor, amikor már több van mögöttünk, mint előttünk, és elérhetjük-e valakivel, aki csak most toppant be az életünkbe? Meg tudunk még változni, meg kell változnunk, egyáltalán? Assous figurái, mint mindig, most is annyira hétköznapiak, hogy akár a szomszédaink is lehetnének, és talán a darab végére mi is elhisszük nekik, hogy a boldogság egész apró dolgokból fakad és csak rajtunk múlik, hogy ezt észrevegyük.

Előadások időpontjai

Nincsenek következő események.

Alkotók

Szereposztás

Louise Cseke Katinka
Alexandre Perjés János

 

Fordította: Bardóczy Attila
Rendező: Szitás Barbara

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!