Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Egy szelíd férfi és egy vad nő – Müller Péter és Malek Andrea

színház a kapcsolatokról 2 részben

 

Müller Péter  /  Malek Andrea  /  Fűri Anna  /  Lakatos Róbert

Egy szelíd férfi és egy vad nő – Müller Péter és Malek Andrea

A színház játék. A színház varázslat. Mindeközben tudjuk, hogy minden csak tréfa, csak szerep, csak a fantázia szüleménye, mégis akkor szeretjük a legjobban a színházat, amikor a kellékek között egy kicsit a saját életünkre ismerünk. A Spirit Színházban Müller Péter és Malek Andrea közreműködésével most a kapcsolatok világába nyerhetsz bepillantást egy olyan oldalról, ahonnan eddig talán sohasem szemlélted a dolgokat.

Az első felvonásban Malek Andrea és KORtársai, Fűri Anna (zongora), Lakatos Róbert (brácsa) jóvoltából a Kiss Judit Ágnes verseiből, Fűri Anna zenéjére készült Vadon Nő című pikáns, szeszélyes, kicsit provokatív műsorát láthatod. És hogy ki lesz provokálva? Hát természetesen a férfiak. Minden csak játék, minden csak móka, de a huncutság mögött azért egy csepp igazság is mindig van.

Erre a provokációra válaszol majd Müller Péter a második felvonásban: a lélek és a kapcsolat mestere a férfiak nevében, a férfi szemszögéből szólal meg.

Alkotók

Szereposztás

Müller Péter
Malek Andrea
Fűri Anna
Lakatos Róbert

 

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!