Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Érik a fény

versek jazz zenével

 

Kolti Helga  /  Dobri Dániel  /  Kutik Rezső

Érik a fény

Klasszikusok versei, melyek ma is elevenen élnek, és amikhez kitűnően simul a jazz hangulata.

“Nem érdekel, hogy hány éves vagy.
Azt akarom tudni, megkockáztatod-e,
Hogy hülyének néznek a szerelmed miatt,
Az álmaidért vagy azért a kalandért, hogy igazán élj.”

A Spirit Klubszínház bemutatója

Elevenné válnak József Attila, Karinthy Frigyes, Pilinszky János, Márai Sándor, Gyurkovics Tibor, Wass Albert és számos más kiváló költő versei, melyek a jazz varázslatos hangulatával övezve új arcukat és régi bölcsességüket is megmutatják a közönségnek.
Vers és zene remek kiegészítője egymásnak ezen a szívet melengető, igazi színházi élményt nyújtó esten.

Az előadás hossza: 60 perc, szünet nélkül

Kolti Helga színészi pályája során megfordult többek között a Szegedi Nemzeti Színházban, a Thália Színházban, Székesfehérváron és a Veszprémi Petőfi Színházban, ahol a később vezetői pozicíót és betöltött. Sokszínű egyéniség. Szinte minden szerepkörben. sikereket aratott. 2004-ben az ukrajnai Herszonban, egy nemzetközi színházi fesztiválon a legjobb női főszereplő díját nyerte el. 2007 januárjában a Magyar Kultúra Lovagja címmel, 2010-ben pedi a Veszprém Városért Arany Érdemrenddel tüntették ki. 2012-ben a legjobb női mellékszereplő díját nyerte el a Magyar Teátrumi Társaság fesztiválján.

Dobri Dániel egy igazi egyéniség, akit nagyon nehéz kiismerni. A jazz zene megszállottja. Fiatal kora ellenére szerelmese ennek a műfajnak. Az utóbbi években számos színházi előadás zeneszerzője.

Alkotók

Szereposztás

próza Kolti Helga
gitár Dobri Dániel
gitár Kutik Rezső

 

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!