Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Olt Tamás

Hét randi

romantikus sztendbájmi egy felvonásban

 

Szűcs Kata

Rendező: Olt Tamás

Hét randi

A férfi-nő viszony variációinak tárháza végtelen. A tengernyi verzióból Olt Tamás „egyfelvonásos, zenéses, sztendbájmí”-je hét történetet, avagy hét randit mesél el nekünk.

Közös bennük a kiindulópont: mindegyikük egy szál rózsa átadásával indul, majd heten hétfelé mennek tovább. Láthatunk alakoskodó, ál-udvarias férfit és nőt, akik az őszinteségre emelik poharukat, miközben minden gesztusuk hazugság. Láthatunk egy online társkereső oldal szülte első randit, amelyen a nő csupán alkalmi légyottra vágyik, a férfi pedig félénken és meglehetősen szerencsétlenül a pátosszal teli szerelmet keresi. Láthatunk egy jelbeszélő párt is, akiket abszurd módon az örökös, csendes veszekedés tart össze. De olyan holtvágányra futott párkapcsolatot is láthatunk, amelyben az egykori közös elvek szertefoszlottak, és ma már a hajdani közös nevetések emléke is okot ad a viszályra.

Olt Tamás egyfelvonásosa egy sokszínű szerelem-mozaik, amelyben akár a magunk idilli, tragikus, humoros vagy épp abszurd történetére is ráismerhetünk.

Az előadást, egyes jelenetek pikantériája miatt, tizenöt év alattiaknak nem ajánljuk!

Alkotók

Szereposztás

előadja Szűcs Kata

Rendező: Olt Tamás

GALÉRIA

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!