Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Sherman Alexie

Már nem ott élek

– egy indián naplója

 

Csiby Gergely

Rendező: Csiby Gergely

A változás jogát fenntartjuk!

Már nem ott élek – egy indián naplója

A “Már nem ott élek – egy indián naplója” Sherman Alexie világhírű életrajzi regényének, a Ju­nior – Egy indián naplója című könyvének az adaptációja.

Az alapmű szerzője spokane indiánként jött világra egy északnyugat-amerikai rezervátumban, és ő volt az első, aki elhagyta szülőföldjét, hogy kitörhessen a rossz anyagi körülményekből és továbbtanulhasson. A “Már nem ott élek” valós eseményeken alapuló történet, melynek főhőse Arnold Spirit Junior, a fiatal karikaturista aki tizenhat éves korában átiratkozik a rezervátum szomszédságában található kisváros iskolájába. Nem elég, hogy tragédia tragédiát követ az életében, saját népe árulónak bélyegzi, mert nem hajlandó beérni az indiánok többségének kijutó sorssal. Arnold már fiatalon pontos képet kap előítéletekről, rasszizmusról, kirekesztésről, frusztrációkról, hátrányos helyzetről, indulatokról, nyomorúságról és az emberi természet hasonló árnyoldalairól.

Az előadást 1 részben játsszuk. 19 órás kezdés esetén a várható befejezés: 20.05

Előadások időpontjai

Nincsenek következő események.

Alkotók

Szereposztás

Arnold Spirit Junior Csiby Gergely

 

Színpadra alkalmazta: Csiby Gergely
Díszlet: Oláh Richárd
Bábok, grafikák: Oláh Richárd
Művészeti konzultáns: Schneider Jankó
Játékmester: Király Dániel

Trailer

GALÉRIA

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!