Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Mark Ravenhill

Soping end fáking

Csak felnőtteknek! 

Perjés János  /  Sipos Viktória  /  H.Varga Tamás

Rendező: Kolti Helga

Soping end fáking

Lulu – az áldozatkész segítő, Robbie – a szeretet- és drogfüggő érzelmi manipulátor, Gary – a kiszolgáltatottságon szocializálódott prostituált és Mark – a kitörésre készülő, érzelmeket kizáró fiú története. Archetípusok. Van-e esélyük? Brian, az őket függőségben tartó “hittérítő” szerint ez az esély: a pénz.
Mark Ravenhill darabja aktuálisabb, mint valaha.

Az előadás hossza: 100 perc, szünet nélkül

LULU magáról:
Hello, Lulu vagyok! Egy ürge megállított az utcán – stáb, kamera, mikrofon, mindenvolt szóval nézzétek a Tv-t mert benne leszek – és kérdezi hogy mi a véleményem a drogokról? Én meg röhögtem, hogy miért? látszik? aztán mondtam hogy semmi. Nem vagyok függő, csak hát azért na… Mindenki függ valamitől!

Szerelem? Ez így jó. Így hárman. Most. Örökkön örökké. Mark is megígérte. Egyébként hiszek a női férfi kapcsolatban. Végül is az övéké a világ. DE ez most így jó. Főleg hogy Robbie is velem van. Ő meg én, mint borsó meg a héja. Mindig mindent együtt csinálunk.

Gyűlölöm ha lenyúlják a kajámat! Na EZ kiveri a biztosítékot az agyamban!
A Biblia is megmondta: Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma. Hát legalább annyit. Nem?
Próbálok pénzt keresni. Mindenáron. Kell az utánpótlás mindenből! Érteeed!?… Túl kell élni. Valahogy boldogulnunk kell. És igenis nekem az a véleményem hogy a megélhetési lopás nem szégyen. Persze én nem szoktam, csak elmondtam a véleményem. A szexről egy nagyon jó mondat jutott eszembe: Make Love Not War. Egy híres csávó is mondta mindig. Addig amíg le nem lőtték. Pedig ez mozgatja a világot és amíg tagadják, mindenkinek fizetni kell érte.Je Ne Regrette Rien! ezt hallottam valahol, és hát a gugli a barátom. ÉN IS ÍGY GONDOLOM! Soha, Semmit!

ROBBIE magáról:

Hello, Robbie vagyok. Mi? Drog?
Bármikor le tudom tenni, de néha szükség van szünetre. Mindenki használ valami segítséget, nem?

Nem tudom mi a szerelem, de tuti az vagyok. Márk megmozgat bennem valamit nagyon. Igen. Szerelmes vagyok Márkba és a legfontosabb, hogy maradjunk együtt. Így hárman. Örökkön örökké.

Egyébként ha valaki hazudik, az nagyon felbasz.

Általában hajtom a pénzt, vagy sokat vagyok otthon. Szeretek otthon lenni. Én szoktam takarítani, Lulu felel a kajáért.
Sok szaron vagyunk már túl együtt. Néha csodálkozom, hogy még élünk. Lulu a minden. Örökkön örökké.

Sex? Extasy.
Ruhában, ruha nélkül, mindegy.

MARK magáról:

Teljesen kilátástalan a helyzetem. Az èletem egyet jelent a függősèggel. Függök a drogoktòl, az emberektől, az èrzelmeiktől. Azonnal kötődni kezdek ès ezzel teljesen ellehetetlenìtem saját magam. Èppen egy elvonòn vagyok tùl ès ùj èletet szeretnèk kezdeni de ez csak ùgy sikerülhet ha kiszállok abbòl a mòkuskerèkből amiben Lulu-val ès Robbie-val èlek, akiket pènzèrt vásároltam. Mi hárman a mindent jelentjük egymásnak, függünk egymástòl de èn ÙJ ÈLETET AKAROK KEZDENI. Gery-nek fizetek a szexèrt…ő csak egy kùrva…De ő az apát látja bennem. Nem akarom, hogy Gery a soron következő függès legyen az èletemben. Menekülök. Folyamatosan.
Mark

Alkotók

Szereposztás

Brian Perjés János
Lulu Sipos Viktória
Gary H.Varga Tamás

Dramaturg: Nagy Lea
Díszlet: Kolti Helga, Nagy Lea
Jelmez: Kolti Helga, Nagy Lea
Rendezőasszisztens: Kocsis Bea
Rendező: Kolti Helga

Trailer

GALÉRIA

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!