You Are More! – a jólléthez vezető út

Malchiner Péter sorozata

 

Rendező: Jantyik Csaba

You Are More! – a jólléthez vezető út / Malchiner Péter sorozata

Malchiner Maximilian Péter, a nemzetközileg elismert coach és bestseller szerző előadássorozata a Spirit Színházban.

“Ez nem csak egy motivációs előadás, hanem egy közösségi élmény is.”
“Inspiratív, elgondolkoztató és szórakoztató.”
“Felhívás a gondolkozásra! Felhívás a tettre!”
A program második felére minden alkalommal két ismert vendég érkezik, akik egy exkluzív beszélgetésben vesznek részt. Ők az üzleti életből és a művészvilágból jönnek. A nézők megtörtént coaching beszélgetések tanúi is lehetnek.

Közreműködik: Gosztonyi Csaba- színművész, reklámszakember

NÉZŐI VÉLEMÉNYEK:

Nézői vélemények a bemutató után:

“Péter játszani hívott, és szinte kérdezés nélkül mentem. Sosem csalt meg, mindig az történt amit mondott. Meghallgattam az előadását. Atyavilág! Sok motivációs előadást hallottam már, de ez valami más volt. Érződött rajta, a szó szép értelmében, az élet tapasztalata…./ Ha rám hallgatsz beírod a következő dátumot és elmész.”
Csermely Ákos

“Jómagam bőven túlléptem a „jól szórakozás” határait, valójában mélyen megérintett a történet. Szóval csak ajánlani tudom nektek az előadássorozat további alkalmait, az biztos, hogy innen nem távozik üres „kézzel” az ember.”
Lippai Roland

“Sok beszélgetésünk volt már az elmúlt sok évben, de most mégis valami egészen újat is láttam belőled. Persze gondoltam, tudtam, de most látni, megtapasztalni, kapni, egészen különleges élmény volt. Köszönöm, hogy a részese lehettem!”
Kőszegi András

“3.8. péntek, 3.9. szombat, Spirit színház… aki nem látta az elsőt és érdekli egy sajátos, nagyon egyedi & nagyon összerakott & nagyon jól előadott színházi este, ott a helye szerintem… /….nagyon pezsgett a bemutató, telt ház volt!”
Szilágyi Miklós

Mi történne, ha az életünket egy színházi előadás keretében nézhetnénk végig?

Fel tudnánk ismerni azokat a fordulópontokat, melyek egy tragikus végkifejlethez vagy a Happy End-hez vezetnek?

Melyik szerepet osztanánk magunkra ebben a személyes drámában?

Életünket különböző szerepek sokasága tölti meg. Sokan az áldozat, mások a hős szerepében szeretik magukat leginkább látni.

Sajnos az életben nincsenek bekiabálók, akik a veszélyekre figyelmeztet-nének, mint a bábszínházban: „Vigyázz! Jön a krokodil!“

Milyen könnyű lenne minden.Sokan úgy érzik, hogy nincsen befolyásuk a történésekre, és ők csak statiszták a saját életükben. Mások által irányítottak.Ez teszi őket tönkre.A munkába vagy a szenvedélyekbe menekülnek. Betegek lesznek. Milliók keresik a nekik megfelelő szerepet, melyben hőssé tudnának válni, és befolyással bírni a sorsukra.

“Tudjuk, mik vagyunk, de nem tudjuk ám, mivé lehetünk.“ mondja Hamlet.

A titok abban a meggyőződésben rejlik, hogy MI vagyunk az író, a rendező és a főszereplő az életünkben. Ha akarjuk, ha nem – a szellemi fókuszunk teremtő hatalommal bír. Bár a valóság egészét nem tudjuk feldolgozni, de ha a figyelmünket az élet egy bizonyos aspektusára irányítjuk, akkor azt megerősítjük.

ARRA FÓKUSZÁLSZ, AMI VALÓBAN FONTOS NEKED ÉS AMIT NAGYON SZERETSZ ÉS AKARSZ, VAGY….?

Az előadás a következő kérdésekre ad választ:

· Hogyan lehet berögzült paradigmákat és hiedelmeket kiiktatni?

· Miért van szükségünk hitre?

· Mit ad nekünk a nap végén az élet? Ki mit kap?

· A hit és az akarat viszonya?

· Mi a sikeres emberek titka?

· Az idő és az ÉN szerepe

· Mit jelent valójában a fókusz?

· Az élet hat bástyája, melyek stabilitása nélkül romokban heverünk.

· Milyen kérdéseken keresztül lehet az agyat valódi akcióra kényszeríteni?

Ebből az interjúból még többet megtudhatsz!

Vendégeink voltak: Februar 16. HEGYI Barbara – színművésznő CSERMELY Ákos – televiziós szakember, producer, konferencia szervező. Alapító tulajdonosa a Kamera Hungária televíziós műsorfesztiválnak, és a hazai három, legmeghatározóbb média-, marketing és kereskedelmi konferenciáknak, mint az Internet Hungary, az Evolution és a Média Hungary. PERJÉS János – a Sprit színház igazgató-tulajdonos, színművész.

Előadások időpontjai

Alkotók

Szereposztás

Malchiner Péter

Rendező: Jantyik Csaba

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!