Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

You Are More! – a jólléthez vezető út

Malchiner Péter sorozata

 

Rendező: Jantyik Csaba

You Are More! – a jólléthez vezető út / Malchiner Péter sorozata

2019. október és december között négy alkalommal vehetnek ismét részt az érdeklődők a Spirit Színházban a nemzetközileg is elismert bestseller szerző és coach, a volt színész Malchiner Péter rendhagyó nagysikerű előadássorozatán, amely azoknak szól, akik a saját szerepüket és lehetőségeiket az életben szeretnék érteni és kihasználni, és példaértékű emberektől igyekeznek az önmegvalósításukhoz szükséges pozitív megerősítéseket megkapni. Az est egyik felében a szakember tart előadást, majd a második részben egy meghívott beszélgetőpartner is szerepel. Hámori Barbara televíziós producer, Csonka András színművész, Csutka István extrém túrázó és Zorán énekes. A résztvevők mind-mind a saját élettapasztalatuknak, szakmai tudásuknak megfelelően igyekeznek válaszokat adni azokra a kérdésekre, melyeket az előadás feltesz. Mi a küldetésünk ebben az életben, hogyan találom meg a boldogságom, hogyan valósíthatom meg magamat? 

„A jóllét az értelmezésemben nem anyagi (csak), hanem inkább teljes kiteljesedést jelent. Ehhez mindenkinek egy saját útja vezet. Nincsen ebben semmi elvont, vagy bonyolult dolog. Egyszerűen értenünk kell magunkat, és sokat kell dolgozni ennek a jólléti állapotnak a megtalálásáért és főleg fenntarthatóságáért. Ez egy út, egy folyamat, és nem egy egyszeri állapot.” – vallja Malchiner Péter. A szakember három karriert tudott sikeresen felépíteni. Ismert színészként váltott a kilencvenes években a menedzsment irányába. Milliárdos cégeket épített, vezérigazgató volt nemzetközi telekommunikációs és média cégek élén. 10 éve továbbképezte magát és azóta Európa több országában tart rendszeresen előadásokat, publikál magazinokban, illetve nemzetközi vállalatok top menedzsmentjének tart tréningeket és workshopokat. A személyiségpszichológia- és diagnosztika elismert szakértőjeként tartják számon. You are more! című könyve több országban megjelent és bestseller lett. 

Több ezer óra coaching és szeminárium után döntött úgy, hogy szélesebb közönség számára is szeretné élvezhető formában is eljuttatni azt a fajta meggyőződését, hogy You are more!™, azaz, hogy mindenkiben sokkal több van, mint amit sejt és kihoz magából. Így született meg ez a szórakoztató, elgondolkodtató és cselekvésre ösztönző est, melynek vendégei abban segítenek, hogy a saját példájukon és személyiségükön keresztül jussanak el az előadásba is bevont nézők egy új elképzelésre magukkal kapcsolatban és lehessenek többek hosszútávon.  

Október 4. – Hámori Barbara, a hazai televíziózás egyik legizgalmasabb személyisége. Azután, hogy a legnagyobb csatornák pozícióit betöltötte és lépkedett felfele a ranglétrán, 2014-ben létrehozta a ContentLab & Factory műsorgyártó céget két társával. A televíziónézők a Korhatáros szerelem, a Drága örökösök, a Mi kis falunk és a 200 első randi sorozatokat ismerhetik, amelyekben produceri feladatokat lát el mind a mai napig. 

Október 26. – Csonka András, Magyarország egyik legismertebb színművésze, aki ugyanolyan otthonosan mozog a Madách Színház, az Operett Színház színpadán, mint a televizió kamerái előtt. Izgalmas életútja predesztinálja arra, hogy hihetetlen tapasztalatáról mutasson egy eddig nem ismert képet. 

November 22.  – Csutka István különleges életutat jár be, volt színházigazgató, játszott/játszik a Madách Színházban, tanított egyetemen, több, mint tíz éve a vállalati oldalon is tevékenykedik kampánymenedzserként, régióigazgatóként, marketing és kommunikációs pozíciókban és 2018 óta elindította utazó blogját, és azóta hivatalosn is Camino Steve néven is lehet őt szólítani.  

December 14. – Zorán. A  Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas énekest szinte senkinek sem kell Magyarországon bemutatni, hiszen a több évtizesed zenei pályafutása alatt az egyik legstabilabban látható előadóművész. 

A sorozat nemhiába a Spirit Színházban látható, hiszen Perjés János alapító-művészigazgató ugyanolyan hittel építette a színházát, amire az előadás igyekszik célzottan rávilágítani.  

A program a Lélek és Irodalom Alapítvány szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával valósult meg.

Előadások időpontjai

Nincsenek következő események.

Alkotók

Szereposztás

Malchiner Péter

Rendező: Jantyik Csaba

Trailer

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!