Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Szeretettel várjuk a Nőket a Spirit Színház és Központban, a II. kerületben, az Árpád fejedelem útja 3-4. szám alatt május 28-án, szombaton 17 órakor! Ha a legjobbat szeretnéd kihozni magadból, ha megtalálnád, és felszínre hoznád a legbelül rejtőző igazi, sokszínű Önmagadat, itt a helyed!

Női minőségeinket fogjuk összehangolni színes, mindenre kiterjedő programmal. Használjuk a saját Gyógyító Hangunkat, végzünk energiagyakorlatokat, amik szinte táncmozdulatokká válnak, meditálunk, elengedő és teremtő gyakorlatokat csinálunk, és a végén egy Hangutazás alatt elrepülünk teremtő képzeletünk világába….
Azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb társat, ha pedig már kapcsolatban élünk, erősítsük, örömtelibbé tegyük a kapcsolódást, hogy könnyedébben élhessük meg szerepeinket, hogy önmagunk tudjunk maradni minden pillanatban, és társunk mellett is ki tudjunk teljesedni… Ha esetleg egyedül kívánsz tovább menni az úton, erősítsük az önbizalmat, találjuk meg a lelki egyensúlyt, a belső békét, és a nyitottságot örömtelien a világ felé! Mindehhez fel kell fedeznünk a sokszínű, sokat megélt, életeken át formálódott lelkünk mélységeit….
Lesz merülés, áramlás, öröm, humor, töltődés, repülés….

Kényelmes ruha ajánlott, és egy kendő szükséges, amivel bekötöd majd a szemed.
Ha van polifoam matracod, kérlek, hozd magaddal! Érdemes innivalót is hozni, ami végig melletted van.

Részvételi díj: 9.000 HUF, ide tudod utalni: OTP 11773023-00081106, Mihók Anita

(Az utalásodról nyugtát írok. Amennyiben elektronikus számlát igényelsz, kérlek jelezd és írd meg számlázási címedet a következő email címre:
gyogyitoerdo@gmail.com)

Belépőjegyet a helyszínen is tudsz venni, de részvételi szándékodat mindenképpen jelezd!

Szeretetteli, támogató, vidám együttlétre számíts!

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!