Kérjük, adója 1 %-át ajánlja fel a színházat segítő Lélek és Irodalom Alapítványnak! | 10403181-50526877-77851000 +36 1 269 82 11 titkarsag@spiritszinhaz.com

Dinamikusan fejlődő magánszínházunk keresi elhivatott, kulturált, azaz a darabok célközönségét jól ismerő munkatársát. Valóban könnyebb 120 éve álló színházba, bemelegített székre ülni és kész listából dolgozni. Ha erre vágysz, ne jelentkezz.

De ez nem kihívás, munka. Ha úgy érzed, értesz hozzá, hogy megfelelő csoportokkal, cégekkel, utaztatókkal vedd fel a kapcsolatot és szervezz igazán jó előadásainkra közönséget, gyere!

Feladataidhoz tartozik még a jegyértékesítés. Ha kommunikatív vagy, oldott, jó a problémamegoldóképességed és empatikus vagy, itt van lehetőséged. A néző és a színész is ember. Sőt, nehéz ember.

Azzal is megbízunk, hogy szervezz előadásainknak országosan helyszíneket, amiket bérbe tudunk venni, és vezényeld le a folyamatot.
Ha jó szervező vagy, gyere!

Családias légkört, néha kiabáló igazgatót és rendezőket, alkotói hangulatot, sok viccet és haragot látsz majd. De unatkozni nem fogsz.
Teljes munkaidős állást kínálunk, hetente háromszor este a nézőket is fogadni kell.

Mindezért alapfizetést és növekvő jutalékos rendszert ajánlunk.

Fényképes motivációs leveledben jelöld meg referenciáid és igényed az alapfizetésre.
A levelet az iroda@spiritszinhaz.com címre küldd.

Láttad már ezt az előadást? Írd meg a véleményed!